Beveren, 14 februari 2018

 

 

Beste clubleden,

 

 

Betreft: truffelslag ten voordele van GBZ

 

 

Zoals elk voorjaar organiseert GBZ ook nu weer een truffelslag. Ook dit jaar bieden wij u opnieuw dezelfde overheerlijke chocoladetruffels aan, gemaakt van 100% Callebaut-chocolade, om te verkopen.

 

Een club runnen kost elk jaar een beetje meer. Wij hopen om 2018 nog eens met een positieve balans te kunnen afsluiten, en rekenen daarvoor op de medewerking van jullie allen.

 

Hoe, wat, waar en wanneer?

Elke zwemmer haalt in de inkomhal van het zwembad voor of na de training van zaterdag 03/3 a.s. 5 doosjes truffels van 250 gram af, die hij/zij verkoopt aan 6 /doosje. Op elk doosje staat een etiket met vermelding van de prijs en de mededeling "GBZ dankt u".

 

Het is dus de bedoeling dat elke zwemmer ten minste 5 doosjes verkoopt[1], maar meer mag natuurlijk ook. En zoals elk jaar zijn er ook nu weer prijzen voor zwemmers die extra hun best doen om veel te verkopen:

Verkoop van de 5 basisdoosjes + 10 doosjes extra: prijs = 1 leuke badmuts van Arena of van GBZ

Verkoop van de 5 basisdoosjes + 15 doosjes extra: prijs = 1 badhanddoek van GBZ

Verkoop van de 5 basisdoosjes + 20 doosjes extra: prijs = 1 kleine rugzak van Arena of 1 badhanddoek van Arena

Zoals al gezegd heeft de eerste truffelverdeling plaats op zaterdag 03/3. Voor wie extra truffels wil, is er een tweede en derde bedeling voorzien op maandag 05/3 (masters en liefhebbers) en woensdag 07/3.

Als je nadien nog truffels nodig hebt, kun je die na telefonische afspraak afhalen bij Marc en Liesbet (Klaprozenstraat 27, Melsele, 03/755 17 78).

De uiterste datum om nog truffels bij te bestellen, is zaterdag 14/4.

Wij rekenen ook dit jaar weer op een groot succes!

Met sportieve groeten,

Liesbet Op 't Eynde

Secretaris[1] Families met 3 of meer leden verkopen ten minste 10 doosjes. Wie geen truffels wenst te verkopen, betaalt 30 extra lidgeld (voor 1 lid) of 60 (voor 2 of meer leden).